Házirend

A Tomaj Camping házirendje

Kérjük kedves Vendégeinket, hogy a kemping biztonsága és a többiek nyugalma érdekében tartsák be az alábbi szabályokat:

 1. A kempingben csak bejelentett vendégek tartózkodhatnak. Saját vendéget fogadni csak bejelentés alapján, látogatójegy vásárlása ellenében lehet, amelynek mértéke  1.500 Ft/fő/nap.
 2. A szállás (faház/mobilház) elfoglalására az érkezés napján 14 órától – 17 óráig van lehetőség, ettől eltérő időpontban telefonos egyeztetés alapján van mód. Az apartmanokat az elutazás napján 10 óráig kell elhagyni, amennyiben a vendég ezt nem teljesíti, úgy plusz 1 napi szállásdíj megfizetésére köteles. A sátorhelyek esetében mind az érkezés mind a távozás időpontja 12 óra !
 3. Kérjük, a fizetésre kijelölt időt tartsa be. Az érkezés napján vagy másnap 8-15 óráig kérjük a recepción rendezzék a számlát.
 4. A kemping területére háziállatot csak előzetes egyeztetés után, térítés ellenében lehet behozni, kutyákat kérjük mindig pórázon tartani, őket a strand területére és a Balatonba bevinni szigorúan TILOS !!!!
 5. A kemping területén tüzet rakni kizárólag az arra kijelölt helyen, bográcsozás vagy szalonnasütés céljából lehet. A tüzet a program befejeztével minden esetben el kell oltani! Tábortűz rakása tilos!
 6. A faházakban dohányozni TILOS!
 7. A faházakban az egyéni fűtő berendezések használata nem megengedett.
 8. Kérjük, felesleges hangoskodással ne zavarja más vendégek nyugalmát! Éjjel 23 – 07 óra között kérünk csendet tartani és a járművek forgalmát szüneteltetni.
 9. A recepció 0-24 óráig nyitva tart, ha kérdése van, illetve segítségre van szüksége, forduljon kollégánkhoz.
 10. Kérjük Önöket, hogy a kemping külső területét és belső helységeit tartsák tisztán.
 11. A mellékhelységekben és zuhanyzókban gondoljanak az Önök után belépő vendégre is!
 12. Kérjük, ha bármely berendezés hibáját észleli, haladéktalanul jelentse a recepción, hogy a hibaelhárítást megkezdhessük. A szándékos rongálás, vagy berendezési tárgyak eltulajdonítása minden esetben helyszíni kártérítést vagy feljelentést von maga után.
 13. Sporteszközök egyéni felelősségre vehetők igénybe. A sporteszközöket a recepción  adjuk ki. Az elvitt eszközöket használat után vissza kell adni.
 14. A gyermekekért szüleik, illetve kísérőik, csoportvezetőik felelnek. Kérjük a gyerekeket folyamatos felügyelet alatt tartani!
 15. A gyermekek a vízi eszközöket (vízibicikli, kajak, elektromos hajó) csak szülői felügyelet (18 év felett) mellett használhatják.
 16. A konyha valamint az apartman felszereléseit szabadtéri sütés, főzés esetén kérnénk maradéktalanul visszahordani az adott szálláshelyre.
 17. A kemping felszereléseit a kempingből kivinni, a szobákat átrendezni SZIGORÚAN TILOS!
 18. A tóban fürdeni a bójákkal kijelölt területen belül és kívül is, saját felelősségre lehet. Vízimentő munkaideje: 9-18 óra közt.
 19. Kipakolás idejére sincs mindig lehetőség gépkocsival a faházak elé állni, minden vendégünk köteles a kijelölt parkolót használni!
 20. A faház ablakait kérjük csukják be, ha nem tartózkodnak a szálláshelyen, mert egy esetleges vihar, zápor esetén a szobákba beeső csapadék tönkreteheti a berendezést. Klímákat is kérjük, szíveskedjenek lekapcsolni!
 21. Kérjük, óvják a kempingben található növényeket, bokrokat, ágaikat; hajtásaikat ne törjék le, a facsemetéket ne tapossák le, parkolás során ne menjenek neki a parkolót szegélyező bokroknak! Kérjük, hogy a ruhaszárító kötelet ne a fákhoz kössék és az ágakra ne teregessenek! A szalonnasütéshez nyársakat ne a kemping területén vágjanak! Kérjük a szemetelés mellőzését!
 22. Gépjárművel csak a térköves/kavicsos utakon lehet közlekedni, a füvön szigorúan TILOS !
 23. A hattyúk és kacsák etetése egészségügyi okokból, szigorúan TILOS !
 24. Horgászat csak és kizárólag az arra kijelölt helyen lehetséges, a strand egész területén (strandszezonban) szigorúan TILOS !
 25. A kemping tulajdonosai, vezetője és személyzete minden esetben jogosult a házirend betartását figyelemmel kísérni és a vendégeket a házirend betartására felszólítani.

Kérjük a fentiek betartásával járuljon hozzá kempingünk nyugalmának megőrzéséhez, hogy minden kedves Vendégünk jól érezhesse magát!

Kellemes pihenést kívánunk!

A Tomaj Camping tulajdonosai és dolgozói

Visits: 1233

This will close in 0 seconds