Házirend

A Tomaj Camping házirendje

Kérjük kedves Vendégeinket, hogy a kemping biztonsága és a többiek nyugalma érdekében tartsák be az alábbi szabályokat:

 1. A kempingben csak bejelentett vendégek tartózkodhatnak. Saját vendéget fogadni csak bejelentés alapján, látogatójegy vásárlása ellenében lehet, amely 500 Ft/fő/nap.
 2. A szállás elfoglalására az érkezés napján 14 órától- 17 óráig van lehetőség, ettől eltérő időpontban telefonos egyeztetés alapján van mód. A faházas apartmanokat az elutazás napján 10 óráig kell elhagyni, amennyiben a vendég ezt nem teljesíti a megjelölt időpontig, úgy plusz 1 napi szállásdíj megfizetésére köteles.
 3. Kérjük, a fizetésre kijelölt időt tartsa be. Az érkezés napján vagy másnap 8-15 óráig rendezze számláját.
 4. A kemping területére állatot csak előzetes egyeztetés után, térítés ellenében lehet behozni. Háziállatot a strand területére és a Balatonba bevinni szigorúan TILOS !!!!
 5. A kemping területén tüzet rakni kizárólag az arra kijelölt helyen, bográcsozás vagy szalonnasütés céljából lehet. A tüzet a program befejeztével minden esetben el kell oltani! Tábortűz rakása tilos!
 6. A faházakban dohányozni TILOS.
 7. A faházakban az egyéni fűtő berendezések használata nem megengedett.
 8. Fűtés és klíma igényüket kérjük már foglaláskor jelezzék, csak korlátozott számban állnak rendelkezésre !
 9. Kérjük, felesleges hangoskodással, káromkodással ne zavarja más vendégek nyugalmát! Éjjel 22 – 07 óra között kérünk teljes csendet tartani és a járművek forgalmát szüneteltetni.
 10. A recepció 0-24 óráig nyitva tart, ha kérdése van, illetve segítségre van szüksége, forduljon kollégánkhoz.
 11. Kérjük Önöket, hogy a kemping külső területét és belső helységeit tartsák tisztán.
 12. A mellékhelységekben és zuhanyzókban gondoljanak az Önök után belépő vendégre is!
 13. Kérjük, ha bármely berendezés hibáját észleli, haladéktalanul jelentse a recepción, hogy a hibaelhárítást megkezdhessük. A szándékos rongálás, vagy berendezési tárgyak eltulajdonítása minden esetben helyszíni kártérítést vagy feljelentést von maga után.
 14. A sportpálya, sporteszközök egyéni felelősségre vehetők igénybe. A sporteszközöket a recepción, kaució ellenében  adjuk ki. Az elvitt eszközöket használat után vissza kell adni.
 15. A gyerekekért szüleik, illetve kísérőik, csoportvezetőik felelnek. Kérjük a gyerekeket folyamatos felügyelet alatt tartani!
 16. A gyermekek a vízi eszközöket (vízibicikli, kajak) csak szülői felügyelet mellett használhatják.
 17. A konyha felszereléseit szabadtéri sütés, főzés esetén kérnénk maradéktalanul visszahordani az adott szálláshelyre.
 18. A kemping felszereléseit a kempingből kivinni, a szobákat átrendezni SZIGORÚAN TILOS!
 19. A tóban fürdeni a bójákkal kijelölt területen saját felelősségre lehet.
 20. Kipakolás erejéig SINCS lehetőség gépkocsival a faházak mellé állni, minden vendégünk köteles a kijelölt parkolót használni!
 21. A faház ablakait kérjük csukják be, ha nem tartózkodnak a szálláshelyen, mert egy esetleges vihar, zápor esetén a szobákba beeső csapadék tönkreteszi a berendezést.
 22. Kérjük, óvják a kempingben található növényeket, bokrokat, ágaikat; hajtásaikat ne törjék le, a facsemetéket ne tapossák le, parkolás során ne menjenek neki a parkolót szegélyező bokroknak!Kérjük, hogy a ruhaszárító kötelet ne a fákhoz kössék és az ágakra ne teregessenek! A szalonnasütéshez nyársakat ne a kemping területén vágjanak!Kérjük a szemetelés mellőzését!
 23. Gépjárművel csak a térköves/kavicsos utakon lehet közlekedni, a füvön szigorúan TILOS !
 24. A hattyúk és kacsák etetése egészségügyi okokból, szigorúan TILOS !
 25. A kemping vezetője és személyzete minden esetben jogosult a házirend betartását figyelemmel kísérni és a vendégeket a házirend betartására felszólítani.

Kérjük a fentiek betartásával járuljon hozzá kempingünk nyugalmának megőrzéséhez, hogy minden kedves Vendégünk jól érezhesse magát!

Kellemes pihenést kívánunk!

A Tomaj Camping dolgozói